» Stop met snurken
Hoe we snurken.

Tijdens uw slaap verliezen de spieren rondom uw bovenste luchtwegen wat spanning, daardoor wordt de ruimte in de keel nauwer. De luchtsnelheid waarmee u zuurstof binnenkrijgt, wordt hierdoor groter. Het kan voorkomen dat het krachtverlies zo groot is en daardoor de ruimte in de keel zo nauw wordt dat de weefsels, die flexibel zijn, beginnen te trillen. Snurkgeluiden zijn dan het logische gevolg. Mannen slapen meestal dieper dan vrouwen, dit is de reden dat mannen vaker snurken dan vrouwen.


100% natuurlijk!
Ontspannen slapen zonder storing!


Werking van Snurkvrij:
De oliŽn en het ingrediŽnt mentha piperata zorgen voor een verstijving van het weefsel achter in de keel. Hierdoor zakt het weefsel niet naar achter en blokkeert het niet de luchtweg. U kunt weer de hele nacht vrij in en uitademen. Snurkvrij zorgt dus het weefsel achter in de keel niet helemaal kan ontspannen waardoor het niet achter in de keel zakt, waar het op het in en uitademen gaat mee trillen en zo het gesnurk veroorzaakt.

IngrediŽnten:
Water, glycerine, lecithine, zonnebloemolie(heliantus annuus), olijfolie (olea europaea), sesamolie (sesame indicum), ascorbinezuur (vitamine C), tocoferol acetate (vitamine E), pyridoxine HCI (vitamine B6), mentha piperata.
Eindelijk slaapt u zonder te snurken!
Goede nachtrust voor u en uw partner!


Bevrijdt u en uw partner van storend gesnurk met SNURKVRIJ. Slechts een eenvoudige spray is de oplossing voor deze zeer storende en irriterende slaapstoornis. Deze revolutionaire manier van het aanpakken van snurken is geheel nieuw en bijzonder succesvol. Alle gebruikers zijn uitermate tevreden en menig huwelijk is door SNURKVRIJ van de ondergang gered.


De 100% natuurlijke ingrediŽnten van SNURKVRIJ kennen geen enkele bijwerking. U merkt direct dat u rustiger slaapt en 's morgen weer fit wakker wordt.

  • Direct stoppen met snurken door SNURKVRIJ
  • Simpel en zeer doeltreffend
  • Eindelijk een goede nachtrust voor u en uw partner
  • Het meest doeltreffende product


Gebruik
Snurkvrij wordt geleverd in een handig flesje met een spray om het achter in uw keel te spuiten. Schudden voor het gebruik. Kantel uw hoofd achterover en spray 3 keer zoveel mogelijk in de keel. Eet en drink niet de 30 minuten voor het naar bed gaan en na het gebruik van Snurkvrij.

Snel Bestellen: Klik hier...
[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam
Maak vrienden


Alle prijzen zijn inclusief BTW. Verzendkosten zijn niet inbegrepen. Tenzij anders vermeld.
Merken en producten vallen onder het copyright. Alle Rechten Voorbehouden. Copyright 2002-2019