» Pijnloos ontharen zonder stoppels of irritaties!

Pijnloos ontharen zonder stoppels of irritaties!Ongewenste haargroei is een groot probleem voor veel vrouwen. Doordat de huid van de vrouw gevoeliger is dan de huid van de man, is het belangrijk om het haar op de juiste, pijnloze manier te verwijderen. De Depilator maakt dit gegarandeerd mogelijk. Dit apparaatje is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige vrouwenhuid op de oksels, bikinilijn en in het gezicht. Depilator onthaart zonder stoppels en irritaties, waar en wanneer u maar wilt!

Kent u dit probleem?U maakt een lange reis naar het zwembad of naar het strand. U komt u daar aan, maar tot uw grote schrik komt u er achter dat u uw oksels, bikinilijn of ander deel van het lichaam dat u normaal gesproken glad houdt, bent vergeten te ontharen. Daar gaat uw dagje uit, want u kunt meteen weer terug naar huis. Met onze nieuwe compacte ontharingsapparaat, de Depilator hoeft dit u nooit meer te gebeuren!

NeusharenDepilator is ook zeer goed geschikt om de lange, zichtbare neusharen te verwijderen. Deze haartjes beschermen en voorkomen dat schadelijke stoffen in de neus en longen komen, maar als ze te lang worden, ziet het er vaak onhygiŽnisch en onverzorgd uit. Veel mannen maken ze om die reden ook korter. Vaak werden pincet en een neusschaar hiervoor gebruikt, maar met deze twee hulpmiddelen bestaat er een grote kans op beschadigingen en ontstekingen in de neus. Met Depilator maakt u de neusharen op een eenvoudige, pijnloze manier korter.

Makkelijk mee op reis!U kunt de Depilator overal mee naar toe nemen. Door zijn kleine formaat 13cm x 1,5cm past hij in elke tas en toilettas. Hij is nog kleiner dan de meeste mascara's die de veel vrouwen bij zich hebben. Ideaal om uw bikinilijn, oksels, maar ook uw gezicht mee te ontharen. En u hoeft er geen scheerschuim of gel voor te gebruiken. Met de Depilator kunt u de ongewenste haartjes zo glad afscheren, dat er geen stoppeltje te zien is. Maak uw huid zacht en glad en zeg gedag tegen de overtollige en ongewenste haargroei!

Meer voordelen

-Geen uitslag, omdat het niet over de huid schaaft als een mesje
-Geen sneetjes of wondjes
-Geen ingegroeide haren
-Geen stoppels
-Goed in vorm scheren
-Gladder resultaat

Lees Meer...

Snel Bestellen: Klik hier...
[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam
Maak vrienden


Alle prijzen zijn inclusief BTW. Verzendkosten zijn niet inbegrepen. Tenzij anders vermeld.
Merken en producten vallen onder het copyright. Alle Rechten Voorbehouden. Copyright 2002-2019